Av Therese Alfredsson skrevs den december 13, 2021

Julkalender med dagliga rabatter – LuxPlus

En butik som samlar ihop massor av sjysta produkter inom smink, hudvård och parfymer. Hos LuxPlus kommer du under december att kunna ta del av en julkalender. Där kommer du få nya dagliga erbjudanden och rabatter.

Anml dig till julkalendern med hjälp av dig e-postadress. Sedan kommer du att få alla nya rabattkoder eller kampanjer i din mailbox.


> Delta i LuxPlus julkalender – få erbjudanden varje dag!

  • Dagliga erbjudanden
  • Stort utbud
  • Mycket fördelar som medlem

LuxPlus är en butik som ofta har blivit känd för att dela ut goodiebags eller boxar som passar sina kunder. Som medlem hos LuxPlus så kommer du få stora rabatter och prissänkningar på populära produkter. Det är inte sällan som ytterligare erbjudanden dyker upp för dig som medlem på deras hemsida.

Det kommer vara helt gratis att vara medlem hos LuxPlus till en början. Den första månaden bjuder de på. Om du då använder dig av deras julkalender så innebär att det kommer vara helt gratis tills 2022.

Vill du veta mer om LuxPlus som butik eller mer om deras rabatter. Då rekommenderar vi dig att läsa vår LuxPlus recension med omdöme för frakt, rabattkod & medlem. Det skadar aldrig att veta så mycket som möjligt innan du börjar shoppa på nätet.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *