Av Therese Alfredsson skrevs den januari 6, 2022

Stor rea hos JD Sports – 50% på kända märken

Inför våren så kommer det finnas många butiker som har rea på kläder, skor och övrigt mode. Hos JDSports har man redan börjat med en stor rea – där du hittar stora märken för halva priset!

Detta är en rea på nätet som du inte bör gå miste om. Detta sägs vara en av de reakampanjer som är allra mest givmilda hos JDSports på mycket länge.


> Handla märkeskläder för halva priset hos JDSports

  • Handla kläder för halva priset (50% rea)
  • Kläder, skor, accessoarer bland produkterna
  • Varor för dam, herr & barn


Detta kan ses som en liten tjuvstart på den vårrea som snart kommer finnas hos de flesta butiker med kläder på internet. Vi ser att butiken JD Sports inte gör ett undantag – utan startar upp sin utförsäljning redan under januari. Denna outlet kommer att sedan vara i liv så länge varorna räcker.

Hos JD Sports så kan du välja sjäv hur du vill betala. Det går att välja flera smidiga betalningsmetoder för att köpa dina varor. Det är t.ex. en butik med Paypal – vilket gör det enkelt att föra över pengar med endast en email-address. Det är dessvärre ingen butik med Swish som gör att du kan enkelt betala för dina varor via mobilen.

Om du behöver läsa mer info om butiken så rekommenderar vi dig att klicka dig vidare till vår sida med JD Sports recension & rabatter. Där hittar du det mesta som är värt att veta innan du handlar.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *