Av Therese Alfredsson skrevs den juni 26, 2021

Få hem gratis skraplotter – 3 st mini-triss

Du kan nu beställa hem skraplotter som skickas hem till din brevlåda utan extra kostnad från Buyersclub. Du kan direkt surfa in på deras hemsida för att kika in i deras utbud som består av gratis grejer att beställa hem. Där hittar du just nu ett erbjudande med 3 stycken gratis mini-triss.

Detta är ett erbjudande som finns för alla de som väljer att bli medlemmar hos BuyersClub Plus. Då kommer du varje månad kunna få hem gratis saker till brevlådan. Perfekt för dig som vill ha återkommanden varuprover & testprodukter på nätet.


> Få 3 mini-triss gratis hos Buyersclub

  • Välj produkter & tester från deras utbud av gratis saker
  • Nya produkter varje månad
  • Endast för medlemmar över 18 år

Det är långt ifrån den första – eller sista gången – som vi kommer att rekommendera våra läsare om Buyersclub. Det är en butik som har stora fördelar för sina medlemmar. Att bara kunna få hem saker gratis varje månad är redan där en stor fördel. Det är knappast det enda man får ut av sitt medlemskap. Det kommer även finnas mycket låga priser att handla för – och du slipper betala för frakt. Du kan läsa om alla fördelar genom att ta dig till vår Buyersclub recension med gratis erbjudanden, frakt & rabatter. Där samlar vi mer info.

När det kommer till just detta erbjudande så känner vi att det kommer bli populärt. Många gillar nämligen när det är en utlottning eller tävling att delta gratis i på nätet. Det är precis vad detta är. Man kan se gratis skraplotter som en slag utlottning där maxpriset ligger på 100 000 kr.

ANNONS:

En reaktion på ”Få hem gratis skraplotter – 3 st mini-triss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *