Av Therese Alfredsson skrevs den juni 15, 2023

Gratis frakt & billiga priser på snus – SnusExpress

Det finns en butik på nätet som har riktigt bra och billiga priser på svenskt snus. SnusExpress har även fri frakt för dig som handlar för över 499 kr. Perfekt för dig som vill lägga en lite större order.

Dina större leveranser kommer inte bara vara gratis – de kommer även vara snabba. Du kommer inte behöva vänta speciellt länge innan ditt snus når din dörr.


> Gå till SnusExpress.se

  • Billiga priser på allt snus
  • Gratis leverans på köp över 499 kr
  • Stort utbud av produkter

SnusExpress är en av flera nätbutiker som fokuserar på att sälja billigt snus. Det som skiljer denna butik åt är deras leveranser och priser. I flera fall så hittar du märken och sorter för billigare pris än deras konkurrenter. Vi tycker helt klart att det är värt ett besök på deras hemsida.

Vi har tidigare haft flera tips kring billigt & gratis snus online. Det är dock sällan som vi tipsar om en hel butik som vi anser är värd att tipsa om. Normalt vis så har vi fokuserat på erbjudanden. En annan bra sak med SnusExpress är att det är en butik med Qliro. Vilket gör betalningar väldigt smidiga!

Om du vill hänga med bland alla framtida erbjudanden och kampanjer hos SnusExpress så rekommenderar vi dig att signa upp dig hos deras nyhetsbrev. Där kommer du att gå uppdateringar kring extra billiga priser eller gratis smakprov av nya sorter.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *