Av Therese Alfredsson skrevs den juni 26, 2023

Nya undersökningar med belöning – YouGov

Ett allt vanligare knep för att tjäna extra pengar är att göra undersökningar. Hos YouGov finns nu flera nya undersökningar där du kan få belöning.

YouGov är en av de sidor med bäst betalade enkäter & undersökningar att genomföra. Du kan själv växla ut dina poäng till riktiga pengar eller presentkort.


> Gå till YouGovs undersökningar

  • Få betalt för genomförda enkäter
  • Bra belöningar
  • Enkla enkäter

Hos YouGov så kan du genomföra undersökningar inom politik, marknadsföring, hälsa och många andra områden. Det finns en stor bredd på vad YouGovs enkäter handlar om. Det gör att enkäterna passar de allra flesta.

Inte sällan så finns det bra belöningar efter att du genfört en undersökning. Det gör att du enkelt kan tjäna pengar online genom att bara använda din dator/mobil för att svara på frågor. Det enda du ger bort från dig själv är lite tid och dina åsikter. Lägg på minnet att svaren på dessa undersökningar kommer granskas och tas i beaktning. Det innebär att du kan göra skillnad på politiska beslut eller marknadsstrategier hos företag. Det är faktiskt ganska coolt!

I stället för att hämta ut pengar – så kan du även få saker gratis. Det handlar främst om presentkort som du kan använda för att handla saker som du vill ha till hemmet.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *