Av Therese Alfredsson skrevs den september 12, 2023

Testa Apple One gratis i 3 månader

Hos Tre så kan du nu beställa ett abonnemang för Apple One gratis under 3 månader. Ingen bindningstid gäller – och du kan enkelt säga upp abonnemanget om du inte är nöjd.

Detta kan kallas för en form av varuprov av en mycket populär tjänst. Det signalerar att Tre är så pass säkra att du kommer vara nöjd efter att provat Apple One gratis en period.


> Prova Apple One gratis – 3 månader

  • Apple TV+, Apple Music, iCloud & Apple Arcade på samma ställe
  • Ingen bidningstid
  • Gratis under 3 månader

Apple One är en tjänst som samlar flera funktioner från Apple på ett och samma ställe. Det för att du kommer ha Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade och iCloud samlat tillsammans.

Tre har ständigt nya & bra erbjudanden som du kan ta del av. De har tidigare haft kampanjer med billiga & gratis mobiler som du kan beställa hem. Inte minst när det kommer till de senaste modellerna från Samsung och iPhone.

Det finns även bra deals när det kommer till abonnemang – där det ofta kan erbjudas gratis perioder eller extra låga priser vid längre avtal. De har även haft kampanjer där du kan delta i tävlingar på nätet där du kan vinna fina priser inom mobiltelefoni.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *