Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 3, 2021

Få en gratis gåva – hos ParfymKlick

Behöver du köpa nytt inom parfymer, hudvård & smink så är ParfymKlick en bra butik. Där kan du just nu få en rabatt på de varor du vill köpa. Det är inte allt. Du får nu även hämta ut en gratis gåva i samband med ditt köp.

Erbjudandet gäller alla kunder som handlar för minst 350 kr i butiken. Du väljer sedan en present i kassan när du betalar!


> Få en gåva på köpet – Gå till ParfymKlick

  • Handla för minst 350 kr & välj en present
  • Parfymer, smink & hudvård från kända märken
  • Mängdrabatt på dina inköp

Du väljer din present när du kommer till kassan och ska betala för dina saker. Du kan då välja mellan flera sjysta gratis produkter som hör till utbudet hos ParfymKlick. Det kan handla om make up-tillbehör, neccessärer eller parfymtester.

När du ska betala kan du välja mellan en vanlig banköverföring. Detta är också en webbutik med faktura som du kan betala inom 14 dagar. Vilket gör det smidigare!

Vi tycker att ParfymKlick har visat sig vara en riktigt bra parfymbutik. De har breddat sitt utbud med mycket inom hudvård och smink. Det gör att det finns många som hittar produkter som man faktiskt vill ha. Att man erbjuder låga priser med en lång rad rabatter eller kampanjer är ett extra plus.

Håll koll på vår startsida för att inte missa denna typen av gåvor och presenter som delas ut!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *