Av Therese Alfredsson skrevs den mars 22, 2022

Få Airpods för 1 kr – Välj iPhone hos Tre.se

Något som verkligen har exploderat de senaste åren bland mobiler och hörlurar är just Airpods. Det är hörlurar som är helt sladdlösa – och kopplas istället ihop via bluetooth.

Hos Tre.se så kan du nu köpa hem Airpods för 1 kr (alltså nästan helt gratis). Detta gör du i samband med att du beställer hem en ny iPhone.


> Köp Airpods för endast 1 kr hos Tre

  • Få Airpods för 1 kr när du beställer en iPhone
  • Förmånliga priser för abonnemang
  • En av Sveriges största mobilåterförsäljare

Många av de tips vi ger på produkter att få hem gratis är oftast helt utan kostnad. Vi kan dock inte hålla oss när det finns såpass bra erbjudanden där du kan få Airpods nästan gratis. Den enda extrakostnaden blir 1 kr. Det är såklart bra att notera att det krävs att du även beställer hem en valfri modell av iPhone för att kunna få detta erbjudandet.

Tidigare har vi tipsat om vinna gratis iPhone i tävling. Det är en ganska populär typ av tävling där man kan anmäla sig helt gratis för att sedan få chansen att vinna.

Det är inte ofta som vi tipsar om gratis mobil – men det händer att företag är givmilda nog att erbjuda tävlingar, riktigt bra erbjudanden eller stora prissänkningar på tillbehör för din mobil.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *