Av Therese Alfredsson skrevs den mars 22, 2022

Vinn 10 000 kr i presentkort på Coop

Vem vill egentligen inte vinna ett presentkort som är värt 10 000 kr på Coop? Alla behöver mat – och därför tycker vi att denna tävling är extra bra att delta i – oavsett vem du än är.

Det är möjligt att tävla & vinna gratis i denna kampanj. Priset för tävlingen kommer du att kunna ta emot så fort tävlingen avslutas. Mer info om detta hittar du via länken nedanför.


> Tävla om 10 000 kr hos Coop – Delta gratis

  • Tävlingen är helt gratis att delta i
  • Fint pris som passar alla
  • Enkel registrering

Det händer ganska ofta att vi på hemsidan får nys om riktigt bra tävlingar på nätet. Det är en utgångspunkt för oss att priset är väldigt bra för att vi ska känna ett sug om att skriva om en sådan kampanj. När det handlar om ett presentkort med gratis mat för ett värde på 10 000 kr – så anser vi att våra krav är uppfyllda.

Vi tror helt klart att detta kommer bli en kampanj där många läsare kommer att delta i tävlingen. Coop är en av de större butiker som finns i Sverige när det kommer till dagligvaruhandel.

ANNONS:

En reaktion på ”Vinn 10 000 kr i presentkort på Coop

  1. Hej. Jag har aldrig lyckats vinna något alls. Hade varit på tiden tycker jag, snart fyller sonen 3 år. Hade varit bra med lite extra pengar till kalasfirande🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *