Av Therese Alfredsson skrevs den januari 2, 2023

Dammsugarpåsar, bläck & papper för 1 kr – InkClub

Erbjudandet om att få saker till kontoret och hemmet för endast 1 kr hänger kvar under 2023. InkClub har alltid billigast material för arbetsplats – men också för hemmet.

Du kommer att kunna gå direkt till InkClub för att ta del av deras erbjudande. På deras sida hittar du även massor av andra rabattkoder elle rea outlets på nätet som sparar dig pengar Gå via länken nedan för att läsa mer.


> Handla för 1 kr hos InkClub

  • Större & bättre utbud
  • Massor av rabatter & reor
  • Snabba leveranser & smidiga betalningar

Det är absolut inte första gången som InkClubs butik på nätet har riktigt bra erbjudanden. Vi har fått lära känna deras onlineshop som en affär som hela tiden öser på med riktigt bra rabatter. Under åren så har de breddat sitt utbud av prylar som du kan köpa. För bara ett litet tag sedan la de till produkter som begagnade mobiler och hälsa/hygien. Du kan läsa mer i vår recension om InkClub Sverige kampanjkod, rabatt & företag. Där finns mer information.

Hos Inkclub får du även snabba leveranser av din beställning. Du kan också förvänta dig smarta och smidiga betalningar. Inte minst för företag som kan köpa på faktura. Det är även en butik med Qliro, Swish och Paypal. Mycket smidigt. Mycket billigt!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *