Av Therese Alfredsson skrevs den april 6, 2022

CocoPanda Club – Få gåvor, rabatter & gratis frakt på skönhet

Butiken CocoPanda lanserar nu en klubb för medlemmar – så kallad CocoPanda Club. Där kan du få massor av rabatter, fri frakt och presenter. Här samlar vi alla fördelar med att vara medlem hos CocoPanda Club.

Utöver billigare priser på smink, hudvård och andra skönhetsprodukter så finns mycket mer hos CocoPanda. Inte minst så finns tävlingar där vinnare kan ta emot gratis goodiebag make up och boxar med sjysta produkter.


> Gå med i CocoPanda Club

  • Få fri frakt på alla köp
  • 100 kr rabatt på köp över 499 kr
  • Unika rabattkoder
  • Var med i tävlingar om goodiebags
  • Unika rabattkoder

Vi gillar när populära butiker väljer att erbjuda sina kunder att bli medlemmar. Det finns många fördelar för både dig – och CocoPanda om du är lojal kund. Denna CocoPanda Club ger dig dessutom många fördelar som inte alltid finns hos andra liknande sminkbutiker.

Tidigare så har vi samlat den mesta infon om CocoPanda rabatt, leveranstid & omdöme i en recension. Där kan du hitta ännu mer info om butiken.

Missa heller att CocoPanda erbjuder dig som kund på flera sjysta erbjudanden. De har en hörna med massor av gratis smink eller gratis parfym där du kan leta efter gåvor som du får på köpet. Mycket uppskattat av kunderna som normalt vis använder sig av CocoPanda för att köpa skönhet och hudvård.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *