Av Therese Alfredsson skrevs den januari 23, 2023

Tjäna pengar & vinn fina priser – YouGov undersökningar

En sida som ser till att samla massor av undersökningar och enkäter är Yougov. Där kan alla medlemmar kunna få pengar som belöning efter att de svarat på en rad frågor. Alla medlemmar är dessutom med i tävlingar med fina priser.

Varje månad så lottas det ut presentkort som kan användas i flera olika butiker. Hos Yougov så hittar du några av de bäst betalda undersökningar & enkäter online som finns i Sverige.

> Tjäna pengar & delta i tävlingar hos YouGov

  • Delta i undersökningar & få belöning
  • Tävligar & utlottningar
  • Populär sida för enkäter

Att du kan tjäna pengar samtidigt som du är med i tävling på nätet är självklart en stor fördel. Nytta med nöje helt enkelt.  Det är många svenskar som är med och gör dessa undersökningar. Det är ett enkelt vis att tjäna pengar på internet. Samtidigt som du blir belönad så kan du räkna med att dina svar analyseras och anpassar framtida beslut. Du kan med andra ord vara med att påverka genom undersökningar hos YouGov.

Det är främst presentkort som du kan vinna. Tidigare har det även varit chanser för folk att vinna en mobil (iPhone). Vilket har gjort tävlingarna mer populära – desto bättre priser det finns att vinna. Du kan läsa mer om alla belöningar och tävlingar inne hos hemsidan för YouGov.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *