Av Therese Alfredsson skrevs den januari 25, 2023

Tävla om presentkort (10 000 kr) på mat – Willys

Det kan löna sig att se över vilka tävlingar som finns på nätet. Speciellt de kampanjer där du kan delta helt gratis. Det är således riskfritt för dig att gå med i dessa tävlingar.

Nu finns det en tävling om presentkort på mat. Presentkortet kommer vara värt 10 000 kr och gälla på Willys. Gå vidare via länken för att komma till tävlingen.


> Tävla om presentkort hos Willys (10 000 kr)

  • Tävlingen är helt gratis
  • Fint pris!
  • Presentkort används hos alla Willys i Sverige

Det finns hela tiden massor av seriösa tävlingar online som du kan delta i. Hos oss så kan du hitta flera olika tävlingar där självklart vinsterna varierar ganska mycket. Vi tycker helt klart det är värt att gå med i dessa tävlingar när det finns fina priser att vinna. Speciellt när det är helt gratis att delta. Det har tidigare varit väldigt populärt att tävla & vinna iPhone 14. Det verkar vara ett attraktivt pris för många i Sverige.

Den kampanj som vi tipsar om här kan du alltså vinna presentkort helt gratis. Det finns massor av information om själva tävlingen om du klickar dig via länken. Där finns regler, villkor och annan info som du kan tänkas vara intresserad av.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *