Shopido

Att handla hos Shopido online är en smart idé. Där kommer du ställas inför ett stort utbud av roliga och häftiga prylar till hemmet. Det kommer även vara väldigt billigt om du använder dig av Shopido rabattkod eller rea.

I vår recension om Shopido i Sverige så tar vi upp rabatter, erbjudanden, frakt, kundtjänst och omdöme. Det kan ge dig en tryggare känsla att handla saker från deras lager.

  • Utbud: Hobbyprylar, djurleksaker, smarta saker m.m.
  • Leveranstider: 2-3 dagar
  • Fri frakt: Endast gratis frakt på köp över 300 kr
  • Omdöme/betyg: Bra, 5/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Retur: 30 dagars ångerrätt
  • Huvudkontor: Östersund, Sverige
  • Betalningar: VISA, Mastercard, PayPal, Swish

Rea & rabattkod

Här kommer vi att lista alla de erbjudanden hos Shopido som vi tycker är bra att använda sig av. Det kan vara kamanjer som delas ut via en rea eller en rabattkod. Det finns många olika knep för att kunna komma ner i pris för sin beställning hos Shopido. 

Vi försöker samla alla Shoopido rabatter eller outlets i vår lista med erbjudanden. Ibland kan det vara bäst att gå direkt till deras webbutik för att se vilka aktuella erbjudanden du har att väöja mellan.

Frakt & retur

Det är möjligt att beställa varor med fri frakt fån Shopido. Det som krävs är att du beställer saker för över 300 kr för att få gratis frakt hos butiken.

Om du skulle beställa saker för under 300 kr så kommer din frakt att ha en kostnad på cirka 49 kr. Då via postnord.

Det är självklart möjligt att göra retur på produkter som du vill skicka tillbaka. Du kan då få möjligheten att byta vara, eller få pengar tillbaka. Du har ångeerrätt i minst 30 dagar. Det bästa är att kontakta kundtjänst hos Shopido. Där hjälper de dig att få hjälp med dina returer.

Utbud & prylar

Det är en härlig blandning av prylar som man kan köpa hos Shopido. Av någon konstig anledning så är det mycket djurleksaker som köps från butiken. Det finns då leksaker för främst hundar och katter.

Det finns även massor av smarta uppfiningar som löser små vardagsproblem. Det kan vara sånt som hör till skönhet & hälsa men även för kök och hobby.

Det bästa är att surfa in på Shopido online för att själv ta en rejäl blick i deras lager.

Liknande butiker:

Omdöme

Vårt omdöme för att handla hos Shopido är bra. Vi tycker det är en bra onlinebutik för att köpa roliga, smarta och coola prylar. De har massor av erbjudanden och rabatter som man kan använda. Det är självklart något att ge pluspoäng för.

Många andra har skrivit sina omdömen på hemsidor runt om på nätet. Du kan lämna ditt omdöme eller din egen recension för butiken nedanför i våra kommentarer. Där kan du hjälp andra kunder med att känna sig mer säkra att handla hos Shopido.

Andra positiva saker med Shopido är deras gratis frakt och leveranstider. Det är också en fördel att Shopido kundsupport är hjälpsam och trevlig. Där får du all den hjälp du behöver.

Nackdelen ligger tyvärr i deras utbud av saker. Det är ganska begränsat och svårt att veta exakt vad som finns.

Vi ger butiken ett betyg på 5/10.

ANNONS: