Ebay

Ebay Sverige är en lite speciell butik där man kan fynda billigt hos. Här kan man köpa saker via secondhand. Det är en hemsida där medlemmar som har ett login kan köpa och sälja prylar hos Ebay.

Det går även att hitta rabattkoder (discount codes) som ger dig lägre priser på dina inköp. Vår recension försöker ta upp allt inom Ebay frakt, rabattkod, leveranstider, och omdöme.

Det finns en sida för Ebay på svenska. Om du befinner dig i Sverige kan Ebay automatiskt översättas till svenska. Om inte – då kan du scrolla längst ner på hemsidan. Där kan du välja flera olika länder. Där bland annat Sverige – då översätts butiken huvudsakliga innehåll till svenska.

> Besök Ebay

  • Utbud: Secondhand & loppis – Allt möjligt!
  • Leveranstider: Varierande – mer info på hemsidan
  • Fri frakt & retur: I vissa fall – mer info på hemsidan
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Chatt

Rabattkoder & deals

Det finns ibland en Ebay rabattkod (discount codes) som du kan använda för att handla billigare hos Ebay. Vi försöker samla aktuella deals, koder, eller outlets som gäller för Ebay. Deras system för att kunna dela ut rabattkoder är högklassigt och smidigt.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


 

För att använda dig av discounts hos Ebay så behöver du oftast vara medlem och logga in på ”mina sidor”. Där ifrån kan du hämta rabatter, kuponger eller se vilka produkter som finns att köpa på rea.

Vi samlar de bästa erbjudanden som vi hittar hos Ebay i vår lista med kampanjer.

Fri frakt & leverans

Hos Ebay fungerar det lite annorlunda angående fri frakt och leveranstider i jämförelse mellan butiker på nätet. Här beror det främst på vilken produkt och från vilken säljare som du köper ifrån.

Hos Ebay kan du läsa i annonserna om hur det fungerar med leveransen av ditt inköp. Vissa säljare erbjuder gratis frakt och expressleverans. Samtidigt som andra säljare väljer att ha en liten avgift (fees) för paketen som de skickar.

Därför är det svårt att säga att Ebay har gratis frakt eller snabba leveranstider. Det beror helt enkelt på vart i världen som du handlar ifrån – och vilka produtker du vill ha.

Det bästa är att läsa vidare inne hos Ebay. Där kan du även se vad du ska göra om du behöver hjälp med att skicka tillbaka grejer via en retur.

Utbud – Secondhand & loppis

Syftet med öppnadet av Ebay var att skapa en stor loppis & second hand butik online. Under flera år så har butiken bara växt och växt. Det har lett till att man har ett eget utbud – men största delen kommer från köpare och säljare.

Här kan du verkligen hitta allt möjligt. Deras utbud avgörs av vilka köpare och säljare som har valt att skapa login hos Ebay. Det finns verkligen allt. Begandnade saker som kläder, skor, köksredskap, leksaker och mycket mer.

Det finns även helt nya mobiltelefoner, Playstations, och annan elektronik. Det är en stor fördel att kunna köpa billig elektronik & prylar från Kina. Det är flera säljare från Kina som är mycket populära för att lägga ut annonser inom TV, dator och elektronik.

Bland utbudet så kan du även hitta de erbjudanden som ger dig nästan gratis produkter online. Detta hittar du inne i den kategori som de valt att kalla för ”under 10$”. Där kan du hitta de saker som är mycket billiga eller nedsatta i pris med hjälp av en rea eller outlet.

Det bästa är att du själv går in till Ebay för att använda deras sökfunktion. Då kan du snabbt hitta till de saker som säljs billigt online och kan fraktas till Sverige.

Liknande butiker: 

Omdöme

Ebay är en internationell version av Tradera eller Blocket. Den är dock mer utbyggd och kopplar samman alla länder i världen. Det är därför inte speciellt ovanligt att man köper saker på Ebay som skickas utomlands och till Sverige.

Vi tycker att Ebay är en bra sida för att köpa begagnade eller nya saker. Det finns det absolut mesta och med en av Ebays rabatter (discounts) kan du köpa saker ännu billigare. Det ger goda förutsättningar för att du ska få bra priser på second hand shopping.

Det är svårt att sätta ett helhetsetyg på frakt, leverans och priser. Det är mycket upp till säljaren du köper av – inte Ebay som hemsida

Vi tycker helt klart att Ebay förtjänar ett högt betyg. Att vara en loppis för hela världen är självklart hjälpsamt för många. Speciellt de som letar efter proudkter som kan vara svårt att hitta hos vanliga online butiker.

Vårt betyg för Ebay blir 7/10.

ANNONS: