Confident Living

Behöver man köpa billiga möbler eller lampor till hemmet så är Confident Living Sverige en butik för dig. Där har man massor av inredning som man inte sällan kan köpa under en rea-kampanj eller med en rabattkod.

Här följer en recension som ger dig information kring rabatter, fri frakt, retur och kundtjänst. Det är alltid bra att läsa recensioner och omdöme för butiker som du planerar att handla hos.


> Besök Confident Living

  • Utbud: Inredning – Möbler, lampor, mattor m.m.
  • Leveranstider: Mellan 1-7 arbetsdagar
  • Fri frak: Nej, cirka 49 kr (Gratis frakt på köp över 499 kr)
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon

Rabattkod & rea

Att köpa möbler & inredning kan bli mycket billigare hos Confident Living om du använder en rabattkod eller shoppar under en rea. Det är ganska ofta som du har möjligheten att köpa möbler på rea hos Confident Living. Du kan direkt gå vidare till butiken för att snabbt kunna navigera dig till alla deras produkter på rea. Du gör det via huvudmenyn – och genom att klicka på ”Outlet”.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


 

Om du letar efter en Confident Living rabattkod så kan du hitta dessa på rabattsidor – som vår hemsida. Eller så finns dessa rabattkoder att hämta som kuponger via mail eller direkt på deras hemsida. Mer information om varje erbjudanden kan du läsa om i denna recensionen.

Fri frakt & retur

Du kommer att få fri frakt på din beställning om du handlar för minst 499 kr i Confident Living butik. Om du inte når upp till beloppet så kommer en fraktkostnad att tillkomma på 49 kr, eller 100 kr.

Din leveranstid beräknas att dröja mellan 1-7 dagar. Din frakttid kan bero på hur mycket, vilka produkter som du beställer. Olika produkter kan ha olika lång leveranstid. Du kan välja flera olika alternativ på leverans inne hos deras inredningsbutik på nätet.

Du kommer ha rätt att byta dina varor från Confident Living via en retur. Du har 14 dagars ångersrätt. Du bör hör av dig till Confident Living kundtjänst för att få mer frågor och svar angående din retur. De kan hjälpa dig med att få pengar tillbaka eller byte av vara.

Utbud – inredning & möbler

Detta är en möbelbutik online som säljer det mesta inom inredning. Här hittar du större möbler som bord, stolar, soffa eller pallar. Deras utbud är nog utvalt efter design och trender. Därför kan du alltid räkna med att få tips på riktigt bra produkter som garanterat passar in i ditt hem.

Utöver möbler så finns det mer detaljer inom inredning som man kan kika på. Det är då främst gardiner, mattor eller lampor som är populärt att beställa hem från Confident Living.

Utbudet är bra enligt oss. Vi hittar till de kategorier och till den inredning som vi tycker en modern butik borde ha.

Liknande butiker:

Omdöme i recensionen

Denna Confident Living recension avslutar vi med ett omdöme. Detta omdöme kommer i form av ett betyg. Där har vi gjort en generell avvägning på vad vi tycker om butiken på en tiogradig skala.

I vårt betyg i recensionen har vi tagit hänsyn till frakt, leveranstider, priser och erbjudanden. När det kommer till Confident Living så är det inte någon av de punkterna som vi anser att butiken brister på.

Vi ger slutligen betyget 7/10 till Confident Living. En bra butik helt enkelt!

ANNONS: