Av Therese Alfredsson skrevs den augusti 31, 2021

Testa BookBeat gratis – Prova på i 1 månad

Många i Sverige känner till att BookBeat är en tjänst som erbjuder tusentals ljudböcker. Perfekt för dig som vill koppla av med en bok i hörlurarna. Är du inte riktigt säker om tjänsten passar dig? Testa på BookBeat helt gratis under din första månad. Sedan kan du ta beslut om du vill fortsätta.

Det finns ofta erbjudanden som låter dig få testa gratis prover. Det kan ses som ett smakprov av en tjänst – som gör att du blir tryggare med ditt beslut.


> Testa BookBeat helt gratis i 1 månad

  • Över 200 000 ljudböcker att välja mellan
  • Avsluta din prenumenration när du vill
  • Bästa tjänsten för ljudböcker enligt svenska folket

Tjänsten är mycket populär i Sverige och övriga länder som BookBeat är aktiva i. Det är ett gott betyg för BookBeat som stadigt ökar i medlemsantal. Varumärket har lyckats marknadsföra sig – och blivit den största tjänsten i Sverige inom kategorin.

Många av de tjänster eller varor som man får hem gratis är just till för att testa. Det indikerar att företaget är så säkra på att du kommer vara nöjd med deras gratis produkt – att du kommer fortsätta använda det. Därför kan de kosta på sig att dela ut gratis produkter. Man känner nämligen till att det kommer att gynna försäljningen i längden. Samtidigt som du som kund får en testperiod att i lugn och ro besluta kring ett köp.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *