Av Therese Alfredsson skrevs den november 8, 2023

Tävla om en kaffemaskin – Quiz

Vill du ha en helt ny kaffemaskin till hemmet? Då bör du kolla in tävlingen där du kan du vinna en kaffemaskin från DeLonghi. Allt du behöver göra är att ta dig via länken för att sedan svara på korta och enkla frågor.

Att delta i tävlingar online är ett bra knep för att öka spänningen i vardagen. Det finns inte speciellt mycket att förlora på att anmäla dig till en tävling som inte kostar dig något!


> Tävla om ny kaffemaskin

  • Värde på 2990 kr
  • Quiz för att delta
  • Helt gratis!

De frågor som ställs för denna tävling handlar både om kunskap – och som en undersökning på nätet. De svar som samlas in ger företaget bakom (Sparklubben) lite info kring kaffedrickande i Sverige. Dina svar kommer att analyseras och kanske ligger till grund till framtida beslut hos kaffeproducenter.

Detta är inte den enda tävlingen som Sparklubben har lanserat. Det finns andra exempel på populära kampanjer. Inte minst deras iPhone tävlingar. Där är reglerna i stort sett likadana. Den enda skillnaden är bara att du tävlar om en ny telefon – istället för en kaffemaskin.

Det kan alltid vara bra att läsa regler och villkor för de tävlingar som du vill delta i. Det finns alltid info om kampanjerna väl inne på deras hemsida.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *