Av Therese Alfredsson skrevs den november 6, 2023

LittleUnBox – Paket för nya föräldrar

Om du väntar barn och vill vara fullt förberedd. Då bör du kolla in LittleUnBox. Det är en tjänst där du kan få hem boxar som följer ditt barns utveckling.

I dessa boxar så kommer du få till tillbehör, leksaker eller utbildning som följer ditt barns ålder. De produkter som finns i dessa goodiebags är handplockade för just ditt barns utveckling.


> Beställ eller ge bort LittleUnBox till föräldrar

  • Nya produkter hela året
  • Produkter som passar ditt barns ålder & utveckling
  • Prisvärt!

Detta är något som verkligen passar för den som vill hitta grejer gratis till gravida & föräldrar. Detta är boxar som du kan köpa hem själv eller ge bort som gåva. Mycket populärt!

Att som ny förälder slippa att lägga tid på shopping är viktigt. Speciellt när det behövs tid för så mycket annat under ditt barns första period i livet. Hos LittleUnBox så kan du spara tid, pengar och stress. I stället så låter du bara deras butik ta hand om att ge bort de saker som är allra viktigast.

LittleUnBox har idag ett samarbete med många av de största svenska nätbutiker som finns. Det innebär att dina boxar kommer ha ett mycket blandade saker med i paketen som skickas ut till alla prenumeranter.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *