Av Therese Alfredsson skrevs den augusti 6, 2022

Skapa personlig barnbok som present – 20% rabatt

Inne på MinBästaBok kan du skapa egna & personliga böcker. Perfekt att ge bort som present till mindre barn. Det passar även perfekt för dig som förälder. Det skapar en ännu mysigare stund att läsa berättelser där barnet är huvudpersonen.

Just nu kan du använda dig av en rabatt kupong hos Min Bästa Bok som gör det 20% billigare att beställa egenskapad bok. Det är bra för både givaren och mottagaren av presenten.


> Skapa personlig barnbok – 20% rabatt

  • Personliga barnböcker – där barnet får huvudroll
  • 20% billigare priser
  • Bra urval av berättelser

Att hitta på presenter kan ibland vara väldigt svårt – inte minst till yngre barn. En gåva är nästan alltid bäst när den är personlig. Det ökar chansen att presenten sparas eller används under en längre period. Vi tycker helt klart att Min Bästa Bok har ett bra förslag som säkert passar som present för många barn.

Om du vill beställa mer än en personlig bok så kan du få gratis leverans. Detta är en butik som har fri frakt på köp över 500 kr.

När det kommer till betalning hos Min Bästa Bok – så kan du välja ganska fritt. Du kan välja att betala på Klarna faktura – men också betala via Visa/Mastercard. Det tycker vi är en bra lösning som ger dig smidiga betalningsalternativ.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *