Av Therese Alfredsson skrevs den augusti 18, 2022

Vinn en robotdammsugare (Värde 5200 kr) – Tävla i Quiz

Var med och delta i tävling från Sparklubben. Där kan du nu tävla genom att delta i en kortare quiz. Sedan kommer du att automatiskt delta i en utlottning av robotdammsugare.

Det kommer självklart vara helt gratis att vara med i tävlingen. Du kommer på endast några få sekunder ha slutfört allt som krävs för att vara med i Sparklubbens tävling. Priset handlar om en helt ny Roborock S7.


> Gå till tävlingen & vinn!

  • Helt gratis att delta
  • Quiz med enkla frågor
  • Fina priser med värde över 5000 kr


Det finns flera stora tävlingar på internet som lottar ut fina priser. Väldigt många personer i Sverige vill mer än gärna delta. Inte minst när det är en gratis tävling där det inte kommer kosta något alls.

Att delta i dessa tävlingar kommer inte kosta dig något mer än endast lite tid. Om du har tid – eller letar efter tips på saker att göra så är det ett bra alternativ. Det finns många sidor som tipsar dig om vilka tävlingar som finns på internet. Inte minst så är vår hemsida en sådan hjälpreda för våra besökare.

Alla regler och villkor för tävlingen kan du läsa mer om via den länk som vi har ovan. Där kan du ta reda på när tävlingen kommer att avgöras – och hur utlottningen går till. Det kan alltid vara bra att hålla koll på dessa villkor innan du går med i tävlingen och svarar i deras quiz.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *