Av Therese Alfredsson skrevs den juli 19, 2022

Handla & få cashback – Gratis 50 kr till nya medlemmar

Det finns idag tjänster som låter dig få pengar tillbaka när du handlar saker på nätet. Detta kallas för cashback. Just nu kan du också börja tjäna pengar att få tillbaka – börja med 50 kr i välkomstbonus.

Detta erbjudande kommer att finnas inne hos Cashbackshopping.se. Där kan du bli medlem för att direkt få 50 kr på ditt konto. Sedan kan du shoppa på nätet för att få ännu mer bonuspoäng och pengar tillbaka.


> Få cashback på online shopping – Få 50 kr gratis

  • Handla i 650+ butiker
  • Få pengar tillbaka
  • 50 kr i välkomstbonus

Det går att använda Cashbackshopping i mässor av online butiker i Sverige. På deras hemsida så finns det omkring 650 butiker att välja mellan. Det ger dig en bra valfrihet om vilka produkter du vill köpa för att få gratis pengar & tjäna bonuspoäng att växla in. Det är utan tvekan ett bra vis att få lite extra tillbaka när du shoppar på nätet.

Med dina poäng så kommer du att kunna hämta ut produkter gratis, presentkort eller riktiga pengar. Det är smidigt, enkelt och inte minst något som du verkligen tjänar på att använda. Samlar du alla dina inköp hos Cashbackshopping så blir det snabbt en större klump med poäng och pengar som du kan använda på ytterligare köp.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *