Av Therese Alfredsson skrevs den februari 12, 2021

Få glidmedel utan kostnad – Handla vuxenleksaker

Söker du efter att kunna testa en ny produkt eller leksak inom sex och umgänge? Då kan du hos JoyLand få ett bra erbjudande som innebär att du får glidmedel på köpet av andra produkter. Detta blir som ett varuprov av ett nytt medel och nytt märke.

Din tub med glidmedel kommer från märket Eros. De har flera olika typer av glidmedel som kan passa för intima lekar. Du kommer att få med denna gratis produkt när du handlar och lägger en order hos JoyLand.

Du kan se detta erbjudande som ett varuprov av detta glidmedel. Kanske är det något som passar!


> Få gratis gåva när du köper leksaker för vuxna – JoyLand

  • Lägg en order – få gåva (glidmedel från Eros)
  • Bra utbud av vuxenleksaker
  • 365 dagar öppet köp

Det är inte ovanligt att butiker på nätet som JoyLand väljer att ha stora erbjudanden. Inte minst när det kommer till testprodukter eller outlets. Om du är intresserad av vuxenleksaker så är det alltid bra att hålla sig uppdaterar.

Detta erbjudande kommer att räcka så länge som lagret räcker. Det kommer troligen gälla fram tills jul. För att få tag i denna gratis kampanj så behöver du bara besöka deras hemsida. Sedan kommer det dröja ett tag innan du får fram ett popup-fönster. Du kan då välja att gå vidare och handla dina varor och få en gratis gåva på köpet.

Detta erbjudande fortsätter att finnas aktivt under 2021. Vi uppdaterade deras hemsida senast den 13 februari. Det verkar som att de kommer ge bort gratis glidmedel ett längre tag framöver.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *