Av Therese Alfredsson skrevs den mars 1, 2022

Välj gåva för endast 0,01 $ – AliExpress

Alla nya kunder hos AliExpress kan nu hämta ut prylar för endast 0,01$. Det innebär att det finns gåvor att hämta för endast 1 kr. Det är något som är så nära gratis så vi inte kan låta bli om att tipsa om erbjudandet.

Erbjudandet finns direkt på deras startsida. Där kan du läsa mer om hur det fungerar – samt se utbud av gratis grejer & saker som du kan välja mellan.


> Hämta prylar för endast 0,01$ – AliExpress

  • Välj bland mängder av roliga prylar
  • Enormt utbud
  • Massor av andra erbjudanden & rabatter

Det är inte alls första gången som vi tipsar om AliExpress superlåga priser och kampanjer. Det finns nästan alltid ett erbjudanden som passar just din typ av shopping. Som kund hos AliExpress Sverige så kommer du även att hitta saker som du vill ha. Deras utbud täcker upp alltifrån skönhet till elektronik. Extra billigt blir det dessutom med tanke på att du köper billigt från Kina (butik & import). Redan där drar man av stora delar av priset du betalar.

Vi tror helt klart att du kommer bli nöjd när du kollar in deras utbud av de saker som är – nästan – gratis. Det kommer inte kosta dig mer en enda krona att få köpa produkten. Det kan dock vara smart att kolla upp vilka priser som gäller för frakt och leverans.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *