Av Therese Alfredsson skrevs den november 1, 2022

Testa nya smaker av snus – Lewa 8-pack

Just nu kan du beställa hem tester av nya smaker från Lewa. Lewa of Sweden är ett företag som tillverkar nikotinpåsar och snus med flera spännande smaker.

Du kan klicka dig vidare via länken – för att kunna direkt beställa gratis snus smakprov hem till din brevlåda.


> Beställ hem Lewa 8-pack helt gratis

  • 8 pack med olika smaker (bl.a. Cola/lime, Grönmynta, Äpple/Granbarr & Hallon/Lakrits)
  • Nya gratis produkter hela tiden
  • Snabb leverans

Lewa har vid tidigare tillfällen delat ut testprodukter för att locka nya kunder för deras snus och nikotinpåsar. Det är inte helt ovanligt att det finns denna typ av gratis erbjudanden som du kan hämta ut. Det är främst när företag lanserar nya smaker eller produkter som denna typ av smakprov oftast delas ut.

Det är inte första gången – eller sista sången som vi kommer att tipsa om varuprover & testprodukter som kommer från BuyersClub. De har en egen hörna där de har allt gratis som finns att hämta. Det kan vara stora fördelar med att vara medlem hos Buyersclub. Inte minst så kommer du att kunna hämta massor av gratis produkter i samband med att du får betydligt lägre priser på saker som du vill köpa.

Om du inte är imponerad av att kunna testa snus – så finns det andra saker att hämta. Det finns flera olika gratis produkter att beställa hem från deras gratishörna.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *