Av Therese Alfredsson skrevs den januari 29, 2024

Få hörlurar gratis – på köpet av andra saker

För de som önskar att få ett par hörlurar gratis bör kolla in erbjudandet hos Buyersclub. Där kan du nu hitta massor av grejer att få gratis – vid köp av andra saker från deras butik.

En av de prylar som vi hittar inne på deras gratishörna är hörlurar. Det är ett erbjudande som passsar alla. Gammal som ung. Man som kvinna. Alla gillar väl att få saker gratis på köpet?


> Få hörlurar på köpet (Värde 199 kr)

  • Massor av olika prylar att hämta gratis
  • Hitta alla erbjudanden hos deras gratishörna
  • Grymt bra butik!

För att ta del av erbjudandet hos Buyersclub så behöver du först handla i deras butik. Det är nämligen en deal som aktiveras när du handlar för minst 1000 kr i deras nätbutik. Värdet på de hörlurar som följer med helt gratis är 199 kr. Vilket är helt klart en summa som gör skillnad!

Det är absolut inte bara hörlurar som du kan hämta gratis från Buyersclub. Om du är medlem på hemsidan så kan du hitta mängder av prylar som du kan beställa. Vissa är helt gratis – samtidigt som andra prylar kommer att kräva att du handlar andra varor för ett specifikt summa. Du hittar alla erbjudndaden och prylar väl inne på deras hemsida.

Om du vill läsa mer om BuyersClub leverans, frakt & recension så har vi en guide. Där listar vi det bästa – och sämsta med deras butik. En stor fördel som vi tycker oss se med Buyersclub är att de tar Swish vid betalningar. Vilket gör dina inköp ännu smidigare.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *