Av Therese Alfredsson skrevs den november 20, 2023

Black Week har startat hos Nelly – Minst 20% på allt!

Det är ingen överraskning att Nelly storsatsar under Black Week/Friday. Här kommer det finnas massor av kläder, skor och väskor för låga priser. Det kommer vara möjligt att köpa grejer från deras butik för MINST 20% rea.

Vi ser att allt fler klädbutiker i Sverige vässar sina erbjudanden inför Black Friday. Nelly har valt att utöka sin kampanj till en hel vecka – i stället bara för under Black Friday.


> Minst 20% rea på ALLT hos Nelly

  • Massor av kläder & skor på rea
  • Snabba leveranser
  • Betala med Qliro!

Nelly låter dig gå genom deras utbud av billiga märkeskläder för barn, dam & herr. Det är knappast svårt att hitta till både kända och omtyckta märken inne hos deras butik. De har nämligen ett stort lager som samlar flera hundratals märken under samma nätbutik. Det gör det enkelt att hitta saker för dig själv – men även för hela familjen.

En stor fördel med att handla hos Nelly är att du kan välja mellan smarta och smidiga metoder när du ska betala för dina varor. Det bästa exemplet är att Nelly är en av de butiker med Qliro online. Det gör att du kan betala enklare med hjälp av faktura. Det är självklart något som många i Sverige ser väldigt positivt på!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *