Av Therese Alfredsson skrevs den september 24, 2021

Vinn presentkort (2500 kr) + få rabatt hos LuxPlus

Du har väl inte missat att kolla in LuxPlus. Det är en butik som ständigt hjälper dig att få hem billiga produkter. Inte minst så ger de bort 80% rabatt på stort utbud av deras produkter för medlemmar.

Du kan dessutom nu delta i tävling gratis på nätet och tävla om ett presentkort. Detta presentkort kan ge dig hela 2500 kr att använda i LuxPlus butik.


> Tävla om 2500 kr hos LuxPlus

  • Delta i tävlingen genom att anmäla dig till LuxPlus nyhetsbrev
  • 80% rabatt till alla medlemmar
  • Välj mellan 600 kända varumärken

Hos LuxPlus kan du hitta smink och hudvård som passar hela familjen. Det finns t.ex. produkter som är riktade till både män och kvinnor. Det innebär att detta erbjudande är något som alla kan använda sig av.

Många smink- & make up butiker online brukar anordna tävlingar eller kampanjer som lockar nya kunder till hemsidan. Inget undantag gäller för LuxPlus som storsatsar med deras kampanjer. Vilket vi tycker märks väldigt tydligt.

Vi har flera gånger haft anledning att återkomma till LuxPlus. Du kan läsa mer om LuxPlus Sverige i recension med omdöme här på vår hemsida, Målet är att du ska känna dig trygg med att handla varor hos de butiker vi tipsar om.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *