Av Therese Alfredsson skrevs den februari 5, 2024

Upp till 95% rea hos AliExpress

En av de största och mest internationella butikerna på nätet – AliExpress – har självklart massor av bra erbjudanden. Alla kunder i hela världen kan just nu njuta av rabatter som når upp till 95% av det ordinarie priset.

AliExpress är en av de butiker från Kina med billiga saker som du kan söka dig till. Då är du med i den internationella prismarknaden för dina inköp.


> Gå till AliExpress Sverige

  • Enormt utbud
  • Extremt låga priser
  • Enkelt!

De produkter som just nu finns till extra låga priser är så kallade ”bestsellers”. Vilket innebär att det är några av de mest populära sakerna i deras utbudet som just finns med stora rabatter.  

Nackdelar med att beställa saker från Kina är just frakten. Det kan i flera fall ta ganska lång tid innan de produkter som du beställt från AliExpess kommer att nå till din brevlåda. Det ska dock inte vara några större avgifter för frakt, leveranser eller tullavgifter. Vilket är något som vi märkt är viktigt för svenska kunder.

För dig som vill veta mer om AliExpress innan du handlar – så har vi en recension. Där kan du läsa allt om AliExpress leveranser, frakt & rabatter. Det är ett bra vis för att sedan inte behöver överraskas av deras långa väntetider – men också superbilliga priser.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *