Av Therese Alfredsson skrevs den april 24, 2022

Testa Wype gratis – 1 månad för 0 kr

Läs över 400 tidningar i en och samma app. Det är den tjänsten Wype erbjuder dig att prova på. Du kan du testa en hel månad för 0 kr.

Hos Wype kan du massor av kända och populära tidningar. Till exempel så finns Illustrerad Vetenskap, i Form, Scandinavia Living, Illustrerad Historia m.m.


> Prova Wype helt gratis – 1 månad för 0 kr

  • Över 500 nummer av populära tidningar
  • Läs nyheter på mobilen, surfplattan eller datorn
  • Ingen bindningstid

Att ta del av prover & testprodukter är en vanlig typ marknadsföring som företag gör. De som står bakom dessa kampanjer brukar vara såpass säkra att kunder återkommer till tjänsten/produkten. Därför utgår vi från att Wype är nöjda med den tjänst de erbjuder sina medlemmar.

Andra populära områden att erbjuda denna typ av erbjudande kan vara att testa & prova snus gratis. Det har seglat upp på vår hemsida som en av de mer populära testprodukter. Även tjänster och appar är vanligt att ha fria perioder.

Det är allt bäst att kunna få saker gratis – innan du bestämmer dig om ett köp är nödvändigt. Det ger dig chans att lugn och ro gå igenom vad du egentligen tycker. Vi på denna hemsida har en passion för att hitta denna typ av grejer att erbjuda utan kostnad till våra läsare.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *