Av Therese Alfredsson skrevs den februari 17, 2022

Rabatt hos Life – Fyndhörna & outlets

Hos Life (lifebutiken.se) så finns det hela tiden kampanjer att ta del av. Du hittar enkelt till deras flik med ”erbjudanden”. Där hittar du mängder av sjysta rabatter, reor och billiga fynd!

Vi älskar de butiker som väljer att ha en kategori med alla deras produkter som finns med rabatt. Det gör det enklare för oss som kunder!


> Handla billigt med erbjudanden hos Lifebutiken.se

  • 3 för 2-erbjudanden
  • Fyndhörna
  • Utvalda produkter med upp till 40% rea

Flera erbjudanden kommer att kunna ge dig en saker helt gratis. Det är de så kallade mängdrabatten som gör sig synlig. När man handlar t.ex. två produkter så bjuder Life på en extra produkt. Allra vanligaste är det med 3-för-2-erbjudanden. Det innebär att du får en grej på köpet!

Hos Lifebutiken så kommer du att kunna få gratis frakt när du köper varor för 299 kr. Det är ett bra tillfälle att samla flera köp under ett kvitto – för att sedan få leverans utan kostnad.

En annan fördel med Lifebutiken är att de är en butik som har faktura (Klarna) som betalningslösning. Det gör det mycket säkrare och i flera fall smidigare än att ange dina bankuppgifter till en nätbutik.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *