Av Therese Alfredsson skrevs den februari 15, 2022

Vinn resa till Thailand – Delta i tävling gratis

Just nu kan du vara med i en tävlingar där du kan vinna resor. I denna tävling så kommer priset vara en resa till Thailand. Närmare bestämt till Bangkok.

För att delta i resetävling så behöver du endast anmäla dig. Det är helt gratis att delta för att sedan få chansen att vinna en resa till Thailand. Så – vad väntar du på? Klicka dig vidare & var med i utlottningen.


> Delta gratis i tävlingen & vinn resa till Thailand

  • Vinnaren av tävlingen koras 31/12, 2020
  • Helt gratis att vara med
  • Värdet på priset uppgår till över 15000 kr

Resan kommer att lottas ut till en grupp personer som kommer att få chansen att svara på en fråga. Om du svarar rätt så kommer du ha ytterligare bättre chanser att stå som vinnare av denna tävling om en resa till Bangkok. Du hittar mer info om denna resetävling väl inne på deras hemsida.

Detta är en av flera möjligheter du har hos oss att vinna & tävla på nätet om sjysta priser. Vi har vid flera andra tillfällen haft tävling om Playstation 5 (PS5) eller där du kan vinna andra saker för hemmet. Det finns såpass många tävlingar som florerar online. Därför kan du rikta in dig på vilket pris som du allra helst vill vinna. Sedan tror och hoppas vi att du hittar en tävling som passar dig. Allra bäst är det självklart om det är helt gratis att delta.

Det kan finnas många olika butiker online som kan erbjuda dig att vara med i tävlingar. Det gäller vid många tillfällen att du håller ögonen öppna för denna typ av erbjudanden.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *