Av Therese Alfredsson skrevs den december 7, 2020

Frakta grejer från Kina – Nu med fri import & julrea

Inför julen så kommer det finnas erbjudanden hos en butik som ständigt levererar saker från Kina – LightInTheBox. Just nu pågår en helt otroligt generös vinterrea på nätet. Dessutom så bjuder de dig på fri frakt av dina varor. Ett perfekt ställe att kolla in inför julen!

> Superbilliga grejer importerade från Kina

  • Hitta saker för nästan gratis – endast 50 öre
  • Få fri frakt från Kina
  • Stor julrea


Erbjudandet med fri import från LightInTheBox kommer att vara tillgängligt för alla inom Sverige. De kommer att hålla på fram tills den 15 december. Sedan kan de fortsätta att driva på med nya kampanjer. Troligen så kan man få fria leveranser från Kina under hela december.

Att beställa från Kina med fri import & frakt är väldigt bra erbjudande. Det kan oftast bli ganska dyrt om man ska stå för hela leveransen själv. Det är därför bra att hitta dessa erbjudanden som tipsar om butiker med gratis frakt online. Det är alltid ett bra knep att använda för att spara lite pengar på dina inköp online.

Att få hem produkter gratis är helt klart bättre än att du ska betala för leveransen. Om du dessutom kombinerar detta med deras otroligt låga priser på alla saker som de importerar in från Kina till Sverige så blir din totala kostnad troligen väldigt låg.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *