Clarins

Vi tar med information om butiken Clarins i denna recension. Vi ger vårt omdöme kring deras nätbutik – samt kollar in deras utbud av produkter inom hudvård, smink & rengöring.

Självklart kan vi samla in erbjudanden som Clarins rea eller rabatter. Vår hemsida rekommenderar ofta när bra butiker erbjuder billiga priser via outlets eller varuprover.


> Besök Clarins

 • Utbud: Hudvård, ansiktskrämer, smink, rengöring m.m.
 • Leveranstider: 2-4 dagar
 • Fri frakt & retur: Alltid fri retur + gratis frakt på köp över 249 kr
 • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
 • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon

Läs vårt omdöme för Clarins butik på nätet. Info om leveranser/returer, betyg på erbjudanden & utbud. Se även rea & rabatter att använda på smink & hudvård.

Clarins rabatt & rea

Här kan du läsa om erbjudanden som finns hos Clarins butik på nätet. Där hittar du när Clarins har rea eller ger ut rabatter för billigare priser.

Det händer även att Clarins ger bort gåvor eller produkter gratis. Det är något som många uppskattar – speciellt de som är nya till deras smink & hudvård.

Du kan kolla i vår lista efter Clarins erbjudanden eller outlets. Du kan även gå in till deras butik online för att kolla in deras senaste & aktuella kampanjer


Få reseprodukter gratis - Testa! (Clarins)

Clarins är en butik som säljer skönhetsprodukter och smink på internet. Vilket många i Sverige redan har testat på! På deras hemsida finns alltid bra […]

» TILL ERBJUDANET


Clarins - Få gåva (testprodukter) & erbjudanden

Clarins är ett märke inom hudvård och smink som gjort sig känt i världen. Det är en stor del av marknaden som söker sig specifikt […]

» TILL ERBJUDANETClarins är verkigen en butik som är generös med erbjudanden och kampanjer. De är extra givmilda med outlet och rabattkoder för deras medlemmar. Som medlem kan du även få varuprover. Det innebär att du kan välja mellan flera olika gratis grejer & prylar hemskickade till brevlådan från deras utbud.

Erbjudanden för medlemmar hos Clarins

För att kolla på Clarins erbjudande för medlemmar så kan vi direkt se flera fördelar.

 • Gratis gåva som välkomstpresent
 • Beställ hem testprodukter
 • Få stora rabatter
 • Samla bonuspoäng & få presentkort
 • Info om nya produkter & kampanjer.

Frakt & retur

Många frågar om hur frakt & retur fungerar hos Clarins. Denna butik har som alltid mål att skicka din beställning direkt (beställningar innan 15:00). Du kan själv välj mellan olika metoder för din leverans från Clarins.

Leveranstiden för din order är cirka 1-5 arbetsdagar. Beroende vart i Sverige som du bor. Det normala är att du får vänta på din leverans cirka 2-4 dagar.

Om du vill skicka retur av dina produkter tillbaka till Clarins – så är det fullt möjligt. Du behöver skicka din retur till Clarins inom 14 dagar efter ditt inköp. Du hittar returadress och mer information inne på deras hemsida. Du kan även kontakta deras kundsupport för frågor om gratis returer.

Clarins erbjuder även fri frakt och leveranser. Det är till för köp över 500 kr. Detta pris för leverans kan variera beroende kampanjer eller medlemskap.

 • Retur: Inom 14 dagar
 • Gratis leveranser: Ja – på order över 500 kr
 • Leveranstid: 2-4 dagar

Utbud av hudvård & smink

Det är främst kvinnor som vallfärdar till Clarins nätbutik för att handla hudvård med kvalité. Clarins är ett väletablerat märke inom smink & hudvård. Prisbelönat med några av världens mest eftertraktade priser inom make up världen.

I deras utbud hittar vi en lång rad hudkrämer och foundations. Det finns allt från ansiktskrämer till duschkrämer. Det är främst för bra & billiga hudvårdsprodukter som Clarins har gjort sig kända. Det märks av väl att det är många kunder som anser att de vinner ett bäst i test.

Det finns även gott om smink i deras utbud av produkter. Några grejer i deras smink & make up affär på nätet som är populärast är mascara, läppglans, puder & eyeliners. Det är heller inte ovanligt att man beställer sminkborstar från Clarins.

Det finns goda chanser att få testa gratis smink från deras sortiment. Som medlem kommer du t.ex. att få en välkomstgåva direkt. Det går även att få saker med sig gratis på köpet av andra produkter.

Billiga priser?

Nja – Clarins sticker inte ut som ett märke som är billigt. Det är nog många som ser produkter från Clarins som premium. Det är dock prisvärda. Det vittnar deras stora kundkrets på.

Det finns goda chanser att få billigare priser på Clarins med erbjudande. Det kan vara allt från rabattkoder till rea. Det finns många vis att hitta låga priser på Clarins butik. Inte minst om du är medlem på hemsidan. Då kan du tjäna bonusar till presentkort eller få erbjudanden med rabattkoder.

Kontakt med support (kundtjänst)

Det är enkelt att komma i kontakt med Clarins. Du kan själv välja vilken väg av kontakt du vill göra med Clarins kundsupport. Dina alternativ är att skriva e-post eller att ringa via telefon.

Du kan även hitta svar på vanliga frågor i deras FAQ. Hos Clarins support kan du hitta svar om returer, leveranser eller erbjudanden.

Betalning

Du kan betala för dina varor hos Clarins med banköverföring. Det är en vanlig kortbetalning via ditt VISA/Mastercard.

Det finns andra vägar att betala. Butiken erbjuder dig att köpa på faktura via Klarna. Det gör det smidigare för egna företag eller kunder som föredrar denna betalningsmetod.

Om du vill använda e-plånböcker så fundera det att betala med PayPal hos butiken. Det går ännu inte att betala med Swish hos Clarins. Det hoppas vi kommer att ske i framtiden.

Omdöme i vår Clarins recension

För att avsluta denna recension om Clarins butik på nätet så brukar vi dela ut betyg. Vi grundar vårt betyg på deras erbjudanden, leveranser, retur & smidigheten. Självklart spelar även utbudet av deras produkter en stor roll.

Vi är på det stora hela väldigt nöjda med Clarins. De erbjuder sjysta villkor för frakt och returer. De finns även mycket information som du kan ta del av på deras hemsida.

Utbudet är grymt. Detta märke är knappast något blåbär på den tuffa smink- och hudvårds marknaden. Det är främst för kvinnor – men finns även sortiment som är riktat till herrar. Det skapar en större kundgrupp. Vilket är positivt för en butik i detta slag.

Vi ger ett betyg till Clarins som är högt. Vi rekommenderar dig helt klart att vända dig till butiken om du hittar smink & hudkrämer som du gillar. Lite minus för det inte är en swish butik – men det är bara detaljer.

Betyg: 8/10

ANNONS: