Av Therese Alfredsson skrevs den juni 6, 2021

Vinn en elcykel gratis – Delta i tävling

Det är många som besöker vår sida för att leta efter tävlingar där man kan vinna fina priser. Vi har fått nys om en tävling där man kan vinna en elcykel. Det enda du behöver göra är att gå vidare till tävlingen hos Sparklubben.se. Väl där så svarar du på 4 frågor angående dina cykelvanor.


> Tävla & vinn en e-bike hos Sparklubben.se

  • Helt gratis att delta i tävlingen
  • Vinn en elcykel med värde upp till 10 000 kr
  • Svara på fåtal frågor om dina cykelvanor

Det är inte många tävlingar på nätet som har en elcykel som pris. Det gör denna tävling väldigt unik. Oftast så är vinsterna i form av mobiltelefoner, resor eller rena pengar. Denna tävling är dessutom helt gratis – vilket gör att det är roligare och mer riskfritt att delta.

Tävlingen kommer att hålla på fram tills årskriftet 2021. I slutet av året så kommer vinnaren av elcykeln att presenteras på Sparklubbens hemsida eller på sociala medior. Du kommer att kunna delta fram tills dess att vinnaren har presenterats.

Intresset för att kunna vinna och där med få produkter gratis är oftast ganska högt. Det är mycket skillnad på hur populär en tävling är beroende på priset. Vi tror helt klart att en elcykel är något som väldigt många skulle vilja ha i Sverige. Vi önskar dig all lycka till!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *