Av Therese Alfredsson skrevs den mars 6, 2021

Få en gratis laddare till mobilen – Micro USB

Det finns fler saker att få hem gratis från Buyersclub. Denna gången tipsar vi om en mobilladdare eler laddkabel Micro USB och Lightning som går att beställa hem gratis på nätet. Detta är nu gratis produkter som du hämtar till ett värde av 129 kr. Dessa laddkablar kan du använda till mobil, elektronik och mycket mer.

Detta är inte det enda inom gratis produkter som Buyersclub kan erbjuda. Under deras flik med samlade erbjudanden så kan du hitta andra saker. Det kan vara t.ex. gratis mat, strumpor, godis eller hudvårdsprodukter. De kommer hela tiden att uppdatera sortimentet för att vi kunder ska kunna få gratis saker hemskickade.

Detta är möjligt att hämta för alla de kunder som valt att bli medlemmar hos Buyersclub. Det är på detta viset man även får bäst koll på vilka erbjudanden och kampanjer som finns hos nätbutiken. Därför rekommenderas du skarpt att även bli medlem hos Buyersclub när du vill handla prylar och grejer till hemmet.

> Få laddkabel till mobilen gratis – Värde 129 kr

  • Få sladd till laddare helt gratis
  • Massor av bra erbjudanden för medlemmar
  • Superstort utbud av varor

Att hitta gratis mobil tillbehör på nätet är inte speciellt vanligt. Vi tror dock inte alls att detta är sista gången som Buyersclub kommer att erbjuda något inom mobil eller elektronik. Vi kan se i deras utbud av produkter att man har massor av varor från dessa två kategorierna.

Man kan se många av dessa produkterna som varuprover & gratisprover. De kan finnas till för att ett företag vill lansera en ny kampanj, vara eller kreation. De kan du marknadsföra sig genom att skicka ut varutester till människor för att på så vis få upp ögonen för produkten. Det går att likna med ett smakprov som finns till i de fysiska butikerna.

Denna laddsladd finns nu med fler färger. Du kan beställa hem din mobilladdare gratis under hela november 2020.

ANNONS:

2 reaktioner på ”Få en gratis laddare till mobilen – Micro USB

    1. Detta är ett erbjudande som gäller alla som är medlemmar hos Buyersclub. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *