Av Therese Alfredsson skrevs den augusti 6, 2021

Vinn en MacBook på nätet – Gratis att delta i tävling

Det är just nu möjligt att delta gratis i en tävling på nätet. I vinstpotten ligger det inget mindre än en helt ny MacBook. Tävlingen kommer du att kunna vara med i genom att klicka dig vidare på länken nedanför.

Skulle du vinna utlottningen av din MacBook så kommer du även kunna välja vilken färg du vill ha på din dator.


> Tävla gratis om en helt ny MacBook

  • Helt gratis att vara med i tävlingen
  • Vinnaren koras med hjälp av utlottning
  • Läs mer info inne på hemsidan

De allra flesta tävlingar på nätet som vi tipsar om är kostnadsfria att delta i. Det är självklart alltid bäst att vara med i de tävlingar som är gratis. Du slipper du ha en insats och därför är med helt riskfritt med i utlottningar. Det finns lite mindre sug i att vara med i tävlingar som kräver att du betalar för dig.

Vi har tidigare tipsat om en populär tävling där man kan vinna elektronik från Apple. I detta fall en gratis mobiltelefon. Du kan läsa mer om hur du kan vinna iPhone tävling. Det är en utlottning som påminner ganska mycket om denna kampanj där det alltså är en MacBook på spel.

Tävlingarna kommer att vara aktiva under hela 2021, Det innebär att en vinnare kommer att koras i slutet av året. Mer information om regler och villkor finns det inne på sidan vi länkar till.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *