Av Therese Alfredsson skrevs den september 29, 2021

Testa & behåll en iPhone 13 gratis – Delta nu

Den nya modellen iPhone 13 har kommit ut i Sverige. Nu erbjuds du att testa den nya mobiltelefonen – och samtidigt få chans att behålla den. Detta är ett erbjudande som kan kombinera en gratis tävling på nätet med ett varuprov.

Ta dig vidare till kampanjen genom att klicka på länken nedanför. Sedan guidas du vidare till erbjudanden där du kan vinna iPhone 13, men även testa gratis prover av den senaste modellen.


> Få en iPhone 13 gratis – Delta här

  • Tävling om en helt ny iPhone 13
  • Möjlighet att testa mobilen
  • Delta i en undersökning om mobiltelefoner

Just nu är det många i Sverige som försöker få tag i den nyaste mobilen på marknaden. Det kan bli ganska kostsamt om du väljer att köpa ny mobiltelefon utan någon form av erbjudande. Extra bra är det naturligtvis om du hittar ett knep att få hem en mobiltelefon utan kostnad.

Det kan du få via varuprover eller om du skulle ha lyckan att vinna en iPhone 13 gratis i en tävling. Likt den som vi rekommenderar dig att ta del av här.

Alla regler och villkor kring denna kampanjen kan du läsa vidare om inne på hemsidan. Du tar dig vidare till detta erbjudanden angående iPhone via länken ovanför. Det kan alltid vara smart att titta vilka villkor som finns. Det minskar risken att du tar del av ett erbjudande du inte förstår dig på.

ANNONS:

2 reaktioner på ”Testa & behåll en iPhone 13 gratis – Delta nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *