Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 12, 2023

Tävling: Vinn en robotdammsugare – Delta gratis!

Det finns just nu en tävling där ett attraktivt och spännande pris ligger i potten. Det är inget mindre än en helt ny robotdammsugare som kan vinnas.

Denna kampanj går på att du svarar på 3 frågor om städning. När du sedan angett dina svar och registrerar dig till tävlingen – så är du med i en utlottning.


> Tävla om en robotdammsugare – Delta här!

  • Helt gratis att delta
  • Enkelt & smidigt
  • Fina priser!

Denna tävling är lanserad av Sparklubben. En ganska känd sida som skapar flera olika tävlingar med fina priser. Inte minst så ger det dig chansen att vinna iPhone tävling – där en helt ny mobil delas ut. Det är helt klart ett bra knep att anmäla sig till tävlingar på nätet. Speciellt när det finns så fina priser att kämpa om.

Detta är ett perfekt tips på vad man kan göra om du har tråkigt. Att ta den tiden att anmäla sig till tävlingar med gratis deltagande. Det gör självklart att chansen att få en positiv överraskning i framtiden ökar markant.

I denna kampanj så är det närmare bestämt en robotdammsugare som både städar ditt golv. Men kommer även att ha möjlighet att moppa. Du kan läsa mer om priset och tävlingen genom att gå vidare till Sparklubben.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *