Av Therese Alfredsson skrevs den december 6, 2023

Tävling med 13 presentkort (värde 22 000 kr)

Sparklubben har lanserat flera tävlingar som innehåller väldigt fina priser. Detta är inget undantag – tvärtom. Här tävlar du om presentkort hos populära butiker med ett totalt värde på 22 000 kr.

För att delta i tävlingen hos Sparklubben – så behöver du endast gå vidare till deras hemsida via vår länk. Sedan kommer du att svara på tre frågor. Det är allt som krävs för att vara med i denna gratis tävling på nätet direkt.


> Tävla om presentkort värt 22.000 kr

  • Svara på enkla frågor
  • Gratis att delta
  • Välj presentkort själv

Det är ganska vanligt att företag väljer att belöna de som registrerar sina åsikter. Vi har tidigare sett att flera personer är intresserade av att göra undersökningar & få betalt. Det bevisar hur viktigt det kan vara för företag att samla in åsikter och tankar. Dina svar är självklart helt anonyma när du deltar i enkäter eller tävlingar.

Presentkorten kommer att gälla på många av de populäraste och bästa butikerna online. Några exempel på butiker som presentkorten är kopplade till är NetOnNet, Åhlens, eller IKEA. Det ger dig ganska mycket frihet om du skulle stå som vinnare av tävlingen.

Som tidigare nämnt så är det helt gratis att delta i tävlingen. Det kommer inte vara några kostnader för att registrera sig. Du behöver bara fylla i formuläret för att vara med i utlottningen av tävlingen.  

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *