BeautyCos

BeautyCos är en mycket seriös butik som säljer hudvård, makeup och parfymer på nätet. I denna recension så har du chansen att hitta rabattkod eller en rea att utnyttja dig av. Det är alltid bra att att hitta erbjudanden innan du köper billiga grejer från deras utbud.

Vår recension kommer även bjuda på ett omdöme av vad vi tycker om deras BeautyCos butik. Du hittar även mer information om frakt, retur, leveranstider, kundtjänst och utbud. Du ska kunna känna dig trygg med att handla hos BeautyCos efter du läst vår recension.

> Besök BeautyCos

  • Utbud: Parfymer, hudvård, hårvård, smink & hygien
  • Leveranstider: 1-3 dagar
  • Fri frak: Gratis frakt på alla köp över 999 kr (Annars 99 kr)
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 9/10
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & chatt
  • Betalningar: Paypal, VISA & Mastercard

Rabatt & rea

Här kommer vi att dela med oss kring BeautyCos rabattkoder, rea (outlets), eller andra kampanjer. Det finns som alra oftast någon form av erbjudanden som du kan använda använda för att köpa biligare varor från BeautyCos butik i Sverige. Se de allra senaste, bästa och aktuella rabatter som gäller inne hos BeautyCos i vår lista med erbjudanden.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


Vi ser att många letar främst efter en rabattkod som ska användas i kassan. Det är inte alltid det som sparar dig mest pengar. Det finns oftast även rea hos BeautyCos på utvalda märken elller produkter. Därför bör du leta efter mer kampanjer än bara de som ger dig en rabatt i slutet av ditt inköp.

Det är alltid en god idé att surfa in på BeautyCos sida med smink, hudvård och skönhet. Där brukar de har tydlig information om vilken rea som gäller – eller om det finns en rabattkod att utnyttja.

Fri frakt, retutr & leveranstider

Det ställs många frågor angående hur det löser sig med frakt och leveranser från BeautyCos. Vi försöker svara på de allra mest vanliga frågorna här.

BeautyCos har fri frakt till alla kunder som beställer varor för minst 999 kr. Om du beställer för ett lägre belopp så tillkommer en kostnad för frakten på 99 kr.

BeautyCos leveranstider brukar vara väldigt snabba. Man beräknar att man har en leveranstid på 1-3 arbetsdagar för hela Sverige.

Om du vill skicka tillbaka varor du köpt från BeautyCos så kan du skicka retur. Du har alltid 14 dagars ångerrätt på din order från BeautyCos. Du gör bäst i att kontaka deras kundtjänst för att få hjälp med returadress och hur ditt ärende ska tas vidare. Du kan välja mellan att få nya produkter eller dina pengar tillbaka.

Utbud – skönhet, dofter & hudvård

Vi har tidigare valt att skrvia recensioner för flera av de bästa sminkbutiker på nätet. Där kommer nu BeautyCos att placera sig in. Mycket tack vare deras stora utbud. Där hittar man inte minst billigt smink & make up för damer och tjejer. Det finns även stort utbud som riktar sig mot män. Det kan då finnas produkter för rakning, parfymer eller övrig hudvård.

Med andra ord så är det möjligt för de allra flesta att hitta produkter som man verkligen vill beställa hem. På deras lager så finns det över 30 000 olika produkter som man kan välja mellan.

Det är ett utbud som många känner igen också. Det finns parfymer billigt från stora märken som t.ex. Calvin Klien, Victoria Secret, Hugo Boss, Diesel, och Lacoste. Det skapar tillsammans ett bra och lyxigt sortiment av dofter.

Det är även många kända varumärken inom makeup och huvård som du kan välja mellan. Några exempel är Max Factor, Loreal, Maybelline, och Youngblood.

Att man har ett såpass bra utbud av skönhetprodukter gör att kunder oftast kan samla flera köp på samma kvitto. Det är ett bra vis att spara pengar på. Speciellt om du väljer att använda en BeautyCos rabattkod eller handla på en stor rea på nätet. Beställer du över 999 kr så kommer du även få gratis frakt.

Det kan finnas möjlighet att beställa varuprover hem till brevlådan. Det är då produkter man får gratis på nätet för att testa en ny vara. Det är ett bra vis för att få upp ögonen för nya märken.

Omdöme & recension

Om vi snabbt kollar in vilka omdöme som finns för BeautyCos på nätet så blir vi trygga. De har hela 9.8 poäng inne hos Trustpilot. En sida där tidigare kunder väljer att skriva sitt omdöme eller recension med sina egna erfarenheter med att handla i butiken. De verkar vara mycket omtyckta av sina kunder.

Vårt eget omdöme från denna BeautyCos recension blir ett liknade som deras tidigare kunder. Vi är mycket nöjda med deras sortiment. Vi är även mycket nöjda med alla rabatter och reor som florererar på deras hemsida. Det skapar bra förutsättningar för att du ska kunna beställa hem varor som du faktiskt vill ha. Detta oftast till ett riktigt bra pris.

Lämna gärna ditt eget omdöme för BeautyCos bland våra kommentarer. Där kan kunder ge sina egna postiva eller negativa upplevelser med deras köp hos butiken.

Vårt slutliga betyg kommer att bli 9/10. Vilket är klart över godkänt!

ANNONS: