Av Therese Alfredsson skrevs den juni 12, 2022

Tjäna snabba pengar? – Gör undersökningar

Hos Toluna så kan du som privatperson öppna ett konto. Väl där så kommer du att kunna delta i undersökningar. För att du gör detta – så samlar du poäng. Dessa poäng kan sedan tas ut i kontanter överförda till ditt bankkonto.

Det är vanligt att leta efter enkla och snabba tips på att tjäna gratis pengar på internet. Vi kan därför rekommendera dig att bli medlem hos Toluna. Det är en seriös sida med väldigt bra belöningar!


> Gör undersökning & tjäna pengar hos Toluna

  • Bra belöningar & presentkort
  • Tjäna pengar enkelt
  • Gör din röst hörd!


Att vara med i undersökningar är både lönsamt och viktigt. Alla svar som du kommer att lämna i undersökningarna kommer att granskas. Det innebär att du har en chans att faktiskt påverka beslut av myndigheter eller företag. Dessutom är det ett bra tips på saker att göra när man har tråkigt. Varför inte använda tiden för att tjäna lite extra pengar?

Att bli medlem på deras hemsida är naturligtvis helt gratis. Det är enkelt att komma igång på deras hemsida – och på bara några minuter kan du ha tjäna ihop dina första poäng hos Toluna. Du hittar all info om deras belöningar och villkor via länken ovan.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *