Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 20, 2023

Få billigare abonnemang & avtal – Gratis tjänst!

Påmind är en tjänst som hjälper dig att förhandla avtal och abonnemang. Helt gratis! Här kan du få hjälp med billigare elavtal, internetabonnemang, bolån och försäkringar. Påmind.se ser till att förhandla lägre priser till alla sina medlemmar som registrerat sig gratis.

Gå vidare till deras hemsida för att se vilka kostnader du kan minska. Det bästa med tjänsten är att den är gratis – och hjälper dig att spara pengar!


> Få lägre kostander varje månad – Bli medlem hos Påmind.se

  • Gäller mobilabonnemang, bolån. elavtal, försäkringar m.m.
  • Många nöjda medlemmar
  • Få sänkta priser direkt!

Påmind har idag väldigt många nöjda medlemmar. Vilket syns tydligt på alla deras recensioner. Det verkar som många är nöjda med sina nya avtal. Som de inte behöver lägga någon av sin egna tid på alls.

Det är en bra tjänst som tar ett helhetsperspektiv av dina avtal och abonnemang. För den som inte orkar att förhandla själv – gör bäst i att låta någon göra det åt en. Det kan vara många hundralappar – om inte tusenlappar som du kan spara varje månad.

Genom att vara medlem hos Påmind.se så kommer du även kunna ta del av många rabatter och erbjudanden. Det är många butiker på nätet som gärna samarbetar med en tjänst med många kunder och medlemmar.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *