Fri frakt & retur

Många erbjudanden på nätet går ut på att du från fri frakt eller leverans på dina varor. Många nätbutiker skickar nämligen ut sina kläder, elektronik, skor, eller leksaker till kunden. Leveransen är inte alltid gratis. Därför kan det vara bra att hitta erbjudanden med fri frakt på nätet. Det är ett av många sätt att spara pengar på när du beställer hem saker.


Frakt & leverans från nätbutiker under coronatider

Det är knappast någon som har lyckats undgå nyheterna om coronaviruset som har skakat om vår planet hela början av 2020. I många länder har […]

» Hämta erbjudandet


Fri frakt & outlet på kläder - River Island

En av de butiker som är populära att köpa billiga kläder på är River Island. Speciellt billigt kan du köpa hem dina kläder om du […]

» Hämta erbjudandet


Billigt & äkta löshår - Rea & fri frakt

En av flera sidor som säljer billigt löshår på nätet är Chloes butik. Där erbjuder de alla kunder i Sverige att köpa äkta löshår. Det finns […]

» Hämta erbjudandet


Handla kläder bland 766 märken - Spartoo

Om du älskar att kunna köpa hem billiga märkeskläder online så borde du tycka om Spartoo. Där kan du välja mellan hela 766 olika klädmärken. […]

» Hämta erbjudandet


Gratis frakt på make-up & parfymer

Nätbutiken Beauty Planet har som vana att erbjuda sjysta kampanjer vid dina köp av smink eller parfymer. Utbudet hos denna butik är mycket bred, och […]

» Hämta erbjudandet


Mer erbjudanden »

> Fler erbjudanden med gratis frakt

Varor med fri frakt & retur

Flera nätbutiker online erbjuder ett ständigt erbjudande som innebär att du alltid får fri frakt. Hos dessa webbutiker kan du handla allt du vill, utan att behöva tänka på frakten. Med hjälp av fri frakt behöver du endast betala det belopp din vara kostar i nätbutiken. Annars får du natuligtvis lägga till en extra kostnad för leveransen.

Kläder med gratis frakt

Det är mycket vanligt att klädbutiker på nätet erbjuder fri frakt. Det finns de butiker som alltid har gratis leveranser av sin kläder online. Sedan har vi andra butiker som har erbjudanden. Det kan vara erbjudanden som du behöver uppfylla. Det kan t.ex. handla om du behöver köpa kläder för 300 kronor för att få fri frakt. Detta är för att undvika de som enbart är ute efter gratis saker, eller de allra billigaste kläderna.

Fri retur

Många människor i Sverige letar efter webbutiker som kan ge dig både fri frakt och fri retur på dina varor. Detta är perfekt om du inte är 100 % säker på ditt köp. Skulle du beställa hemsaker utan fri retur, så behöver du betala kostnaden att skicka paketet tillbaka till butiken. Att du skickar tillbaka dina varor är ett krav för du ska kunna byta, eller få pengarna tillbaka.

Information om din webbutik erbjuder fri retur & frakt kan du hitta på respektive butiks hemsida. Det finns oftast tydlig information kring hur leveransen av dina varor går till.

Exempel på varor

Nedan följer en liten lista på de produkter som oftast kan hitta fri frakt på. Det är de allra flesta varor som kommer i en form av ett större kuvert eller paket. Dessa produkter nedanför är endast få i mängden av fraktfria produkter på nätet

 • fri-frakt-gratis-leveransKläder
 • Skor
 • Smycken & Accesoarer
 • TV & Data
 • Mobiltelefoner
 • Elektronik
 • Leksaker
 • Barnkläder
 • Möbler
 • Vitvaror
 • Kosttillskott & träning

Leveranstider

Det är svårt att säga vilka exakta leveranstider som finns för varje nätbutik. Det beror mycket på hur budfirmor eller posten arbetar. Det är däremot mycket vanligt att du får dina varor 3-5 dagar efter du lagt en beställning. Detta med förutsättningen att nätbutiken har sitt lager inom Sveries gränser. Skulle du vilja beställa fri frakt från utlandet så tar det oftast ytterligare tid.

Paket utomlands

Om du beställer ett paket från utlandet så dröjer troligen din leverans ytterligare. Ett paket som skickas från ett land längre bort än Norden kan ta mellan 5 dagar till 4 veckor. Det är därför allt bra att kolla upp vilka ungefärliga leveranstider du kan räkna med. Ofta har din webbutik information kring deras frakt och leverans.

Det är vanligt att beställa kläder & elektronik billigt från Kina. Kolla in länken för att hitta mer tips!

Det finns internationella nätbutiker som erbjuder gratis frakt på sina produkter. En fri frakt från utlandet är ett bra knep att spara pengar. Det är vanligt att en frakt utanför Sveriges gränser är dyr. Ibland kan en extra kostnad tillkomma på 100-3000 kronor beroende på hur stort paketet är.

Fraktfritt

Nätbutiker som inte alltid erbjuder fri frakt kan ibland ha specella erbjudanden. Det kan handla om att du får saker med gratis frakt när du handlar för en viss summa. T.ex. kan ett erbjudande se ut på följande sätt: ”Köp kläder för 500 kronor & få fri frakt på dina varor”. Detta är ett vanligt exempel på kampanjer som finns. Det är naturligtvis alltid bäst för dig och din plånbok om din nätbutik betalar frakten på ditt paket.

Fraktfritt är ett erbjudande som vi tror kommer bli allt vanligare i framtiden. Vår värld börjar allt mer gå till ett digitalt samhälle där frakter och leveranser av varor kommer betyda mycket.