Av Therese Alfredsson skrevs den april 18, 2023

Delta i undersökning – Få pengar, lotter & presentkort

Om du letar efter en sida som erbjuder dig att få betalt för att göra undersökningar – då bör du kolla in Norstatpanel. Det är en sida som under en lång period haft enkäter som är öppna att delta i.

Som belöning för din medverkan så kommer du att tjäna pengar på betalda undersökningar & enkäter. Det är ett ganska populärt vis för att få en liten extra inkomst.Att delta i undersökningar på nätet är enkelt och går ganska snabbt. Med hjälp av Norstatpanels app för mobilen så kan du enkelt följa dina belöningar, nya undersökningar och välja gåvor. Det är ett perfekt knep för att ständigt hålla koll på när det finns nya enkäter att svara på.

Bland dina belöningar så kan du själv få mycket frihet när du ska bestämma gåva. Du kan välja mellan att få pengar på nätet. Du kan även välja andra gåvor som till exempel presentkort, lotter eller varför inte skänka pengar till välgörenhet? Det finns många butiker online som samarbetar med Norstatpanel med presentkort.

För att vara medlem hos Norstatpanel så behöver du bara gå vidare till deras hemsida. Där kan du sedan registrera dig i lugn och ro. Notera gärna att du behöver vara 15 år för att kunna gå med i deras undersökningar. Det är heller inte tillåtet att ha flera konton.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *