Av Therese Alfredsson skrevs den januari 12, 2023

Få en gratis pryl på köpet – PartyKungen

Partykungen kommer under ett tag framöver skänka bort prylar till sina kunder. De kommer att ge extra saker på köpet när du handlar andra grejer från deras utbud.

Denna kampanjen har de valt att kalla ”Free Fun”. Det går ut på att de samlat på sig en hög med prylar som de inte säljer. I stället så kommer de att dela ut dessa prylar på köpet. Gå vidare till deras butik för att se vilka gratis saker & grejer 2023 som du kan få med din order hos Partykungen.


> Få gratis gåva på köpet hos PartyKungen

  • Allt för festen!
  • Gratis grej på köpet (Free Fun)
  • Smarta och enkla betalningar

Denna kampanj kommer att vara så länge lagret räcker hos PartyKungen. Butiken som hela tiden uppdaterar sitt sortiment med roliga prylar till festen – kommer bjuda på något extra när du beställer. Det är knappast någon som kan ha något emot att få ta emot gratis produkter i samband med sitt inköp.

Utbudet i övrigt består just av festartiklar. Det kan vara allt från maskeraddräkter, dekorationer, men även varor som godis och läsk. Det är målet att du ska hitta allt till festen med hjälp av PartyKungen. Det kommer inte heller vara speciellt svårt att hitta ytterligare erbjudanden som låter dig spara pengar på dina inköp. I deras butik kan du även spara pengar på att köpa boxar & goodiebags från deras utbud.

Detta är en butik som tar Swish som betalning. Vilket gör det mycket smidigt att betala och handla dina prylar med din mobiltelefon.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *