Av Therese Alfredsson skrevs den december 7, 2020

Plåtburkar gamla & retro – Billigt med rabatt

Det är populärt att köpa plåtburkar som ser gamla och lite retro ut. Det är en perfekt inredningsdetalj som fungerar fint för att matförvaring, kakburk, kaffeburk, eller blomkruka. Här kan vi tipsa om en sida som säljer gamla plåtburkar till ditt kök billigt. Spara just nu 10% på alla retro burkar av plåt. Erbjudandet gäller fram till den 31/12.


> Köp klassiska retro-burkar till köket – Magasin11

  • 10% rabatt på plåtburkar
  • Inredning man blir glad av!
  • Fler billiga produkter på rea

Burkar som gör dig glad!

Magasin11 är en av flera härliga inredningsbutiker online. Här har man som slogan att de har ”inredning som gör dig glad”. Vi kan bara instämma i denna slogan. Här hittar du massor av saker & produkter billigt på nätet. Det är inte vilka grejer som helst. Här kan du välja mellan roliga, snygga och kvalitativa inredningsdetaljer till ditt hem. Deras retro-burkar i plåt är bara en liten del av allt kul som man kan fynda hem.

Detta är ett gratis erbjudande som alla kommer att kunna ta dela av. Du kommer kunna köpa gamla plåtburkar för 10% billigare priser fram tills årsskiftet – 31 december 2020. Deras produkter är dessutom väldigt bra för att ge bort i julklapp eller gåva till någon du tycker om.

Frakten för dina burkar som du köper kommer endast kosta dig 39 kr. Vilket du säkert tjänar in med tanke på din rabatt.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *