Av Therese Alfredsson skrevs den augusti 28, 2022

Nyblivna föräldrar? – Barnbox med fri frakt

Tiden som nybliven förälder kan vara ganska stressig. Därför är det allt bra att slippa handla i onödan. Hos LittleUnBox så skickar de hem mycket prisvärda barnboxar. Vilket är helt perfekt för föräldrar eller till barn.

Varje månad så skickas det ett paket med produkter. En så kallad babybox. Det bästa med dessa boxar är att de följer ditt barns utveckling i produkter som plockats ihop.


> Prenumerera på LittleUnBox – Box för föräldrar & baby

  • Babyboxar som följer ditt barns utveckling
  • Gratis frakt
  • Prisvärda paker varje månad


Det finns massor av olika typer av boxar att välja mellan. Du kan välja mellan boxar på nätet med baby, smink & skönhet. Butiker som erbjuder denna typen av varor bara ökar – och kunderna blir fler. Kanske är det en ny typ väg att handla nya produkter att få testa som varuprover & smakprov – men också spara pengar. Hela idén med boxar är självklart att du får produkter med högre värde än du betalar.

Något som är värt med att ta upp med LittleUnBox är att detta är en butik med fri & gratis frakt. Det innebär att du aldrig kommer att betala något extra för dina leveranser av dina paket. Det gör det enklare och mer prisvärt att välja dessa boxar.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *