Av Therese Alfredsson skrevs den februari 17, 2022

Gör enkäter online – få betalt: Toluna

Ett enkelt vis att kunna få pengar och belöningar är att delta i enkäter på nätet. Att tjäna lite extra pengar på undersökningar är ett klassiskt vis. Här finns en lång rad enkäter du kan välja att svara på.

Det finns flera undersökningar som du kan fylla i – delta – och få din röst hörd. Inte nog med att dina åsikter kommer analyseras. Du blir även belönad. Det kan vara presenkort, biobiljetter eller pengar. Här nedan tipsar vi om Toluna som är ett företag som undersöker åsikter och beteenden.


> Delta i undersökningar hos Toluna – bli belönad!

  • Få kontanta betalningar via PayPal
  • Välj andra belöningar (presentkort m.m.)
  • Få din röst hörd!

Att göra undersökningar på nätet är ett klassiskt sätt att gratis tjäna pengar på nätet. Det är många som har registrerat sig på sidor som samlar enkäter från institut eller företag. Hos Toluna så har man stora och välkända partners som du säker hört talas om tidigare.

Toluna kan betala ut pengar till dig som har PayPal. Dessa pengar kan du sedan föra över till din bank – eller handla i butiker med PayPal. Vi har även skapat en guide för dig som letar efter butiker med Swish online. Det är många i Sverige som föredrar att köpa grejer som kan betalas med säkra och smidiga betalningsmetoder.

Hos Toluna kan du hitta all den information om alla enkäter och undersökningar som du kan delta i. Du kan även läsa mer om hur du mottar belöningar eller betalningar från hemsidan.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *