Av Therese Alfredsson skrevs den december 18, 2023

Fyndhörna med 60% rea – Apotek365

Just nu finns det en fyndhörna inne hos Apotek365. Det är en sida som samlar ihop alla de produkter som just nu säljs med en kraftig rea. Där hittar vi grejer som du kan köpa till 60% lägre priser. Passa på!

Apotek365 har ett bra utbud av grejer som passar till badrumsskåpet. Det finns läkemedel, tillskott, hudvård eller skönhetsprodukter. Du hittar säkert något som du behöver med lägre priser i deras butik.


> Gå till Apotek365s rea (60%)

  • Betala via faktura
  • Massor av produkter till låga priser
  • Bra erbjudanden

Förutom produkter som vi normalt vis kopplar till ett apotek – så finns det mycket annat. Här kan du även hitta smink, tvålar, hudvård och liknande. Det gör att du i flera fall kan kombinera dina inköp med både klassiska apoteksvaror och sådant du handlar till vardags.

Det finns även mycket olika tester som du kan beställa hem. Det fanns länge gratis tester för att kolla upp covid eller andra sjukdomar. Det finns dock de tester som kräver att du betalar en liten slant.

När du ska betala för din order så kommer du att kunna välja mellan olika betalningar. Det är möjligt att handla på faktura i butik inne hos Apotek365. De har nämligen ett samarbete med Klarna.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *